Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

2017.g..

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "2017.g.."— Prezentācijas transkripts:

1 2017.g.

2 Kas ir Sanvic? Sanvic SIA ir augstas kvalitātes zema ogļhidrātu satura Zviedrijas un Norvēģijas produktu ražotāju “ FUNKSJONELL MAT”; “ LUB FOODS AB” un “ BIOFOOD” ekskluzīvais pārstāvis Baltijas valstīs.

3 SANVIC filozofija

4 SANVIC filozofija Naturāla pārtika
Bez ģenētiski modificētiem organismiem Bez glutēna Ar augstu proteīna saturu Ar zemu ogļhidrātu saturu Ar zemu kaloriju daudzumu Veģetāriešiem Vegāniem Diabētiķiem draudzīga pārtika

5 Pārstāvētie RAŽOTĀJI

6 Sanvic SIA pārstāvēto ražotāju ZĪMOLI

7

8

9

10 Kas ir potenciālie klienti?
Latvijā strauji pieaug to cilvēku skaits, kas arvien vairāk izvēlas veselīgu uzturu, atsakās no dzīvnieku izcelsmes produktiem, saldumiem. Tie ir: Diētu un citu moderno uztura sistēmu piekritēji, piem. Low Carb High Fat,  Dikāna (Dukan), Atkinsa, keto, paleo u.c. diētu piekritēji utt.; Cilvēki, kuri cieš no cukura diabēta; Cilvēki, kuri ievēro veselīgu dzīvesveidu, sportisti un fitnesa cienītāji; Cilvēki, kuru mērķis ir samazināt svaru; un kas cieš no aptaukošanās Veģetārieši un vegāni; Gastronomiskās modes sekotāji un noteicēji jeb viedokļu līderi.

11 Ko mēs piedāvājam? Dabīgus augstas kvalitātes pārtikas produktus:
mūsu kompānijas sortimentā ir tikai 100 % dabīgie saldinātāji, kas pamatā sastāv no eritritola un stēvijas ekstrakta, gatavie maisījumi maizes un kūku cepšanai bez cukura un ar zemu ogļhidrātu saturu ( LOW CARB filozofijas koncepcija), zema ogļhidrātu satura ( LOW CARB koncepcija) un ar 2-3 x zemāku kaloritāti nekā « parastie» un daļēji attaukoti mandeļu, zemesriekstu, kokosriekstu un sezama milti, organiskā kokosriektu eļļa ar neitrālu un Extra Virgin garšu u.c. produkti, kas veicina veselīgas maltītes un kuru regulāra lietošana veicina svara samazināšanu.

12 1. Izdevīga cenu politika
Importējam izejvielas tieši no ražotājiem. Tāpēc mēs sadarbības partneriem varam piedāvāt ļoti izdevīgu cenu politiku.

13 2. Stabila ilgtermiņa sadarbība
Mūsu politikas priekšplānā ir ilgtermiņa sadarbība ar partneriem, iespēja gūt maksimālu savstarpēju izdevīgumu, darījumu rezultātā piesaistot jaunus klientus, paplašinot biznesu un tādejādi gūt peļņu.

14 3. Labs piegādes serviss Mēs nodrošinām ātru un precīzu vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības produktu piegādi saviem partneriem.

15 4. Jaunas receptes un ēdienkarte
Mums ir iespēja apmācīt Jūsu pavārus un konditorus, kā pareizi izmantot mūsu piedāvātos bezglutēna produktus ar ierobežotu ogļhidrātu daudzumu (LOW CARB koncepcijas pārtika) . Mēs palīdzēsim izveidot veselīgu zema ogļhidrātu satura produktu ēdienkarti. Piedāvājam receptes un maltīšu meistarklases, konsultācijas jūsu speciālistiem, kas vēlas gatavot veselīgu pārtiku vegāniem, veģetāriešiem, gan tiem, kas vēlas samazināt svaru, gan fitnesa un body buildinga sporta klubu apmeklētajiem, gan visiem tiem, kas rūpējas par veselīgu ēšanu.

16 SANVIC SIA kontakti un rekvizīti
Saziņa pa tālr  371 40 Darba laikā no Veikals tālr Juridiskā adrese: Irbju iela 17, Jūrmala, LV Biroja adrese: " Kalnciema biroji« Kauguru iela 2b , birojs 204/1 Rīga, Latvija, LV 1046 Reģistrācijas Nr ; PVN Reģ. Nr. LV Rekvizīti: AS”CITADELE” BANKA kods: PARXLV22 Konta Nr. LV72PARX


Lejuplādēt ppt "2017.g.."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma