Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

CORAL DETOX.

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "CORAL DETOX."— Prezentācijas transkripts:

1 CORAL DETOX

2 Cilvēks – dzīva sistēma
Cilvēks - tā ir unikāla dzīva sistēma. Organisma iekšējā vide - ir asinis, limfa, audu šķidrums. Tieši tā transportē barības (olbaltumvielas, taukus, ogļhidrātus) katrai organisma šūnai un izvada organisma iekšējos toksīnus, jeb, tā saucamos endotoksīnus. Tajā pat laikā, uz mūsu organismu iedarbojas ārējie ekoloģiskie faktori. Un caur ādu, gļotādu, elpceļiem, ar pārtiku mūsu organismā nokļūst ekzotoksīni.

3 Toksīni Ekzotoksīns Endotoksīns
Toksīni — tie ir vienkārši inde, kas iekļūst no ārpuses vai veidojas organismā. Ekzotoksīni — kaitīgas ķīmiskas un dabas izcelsmes vielas, kas nokļūst organismā no ārējās vides ar piesārņotu gaisu, netīru dzeramo ūdeni, nekvalitatīvu pārtiku, alkoholu, cigaretēm u.c. Visbiežāk ar ekzotoksīniem saskaras: saindēšanās gadījumos (mikrobu toksīni, nitrāti, nitrīti, smagie metāli u.c.); Ieelpojot gaisu, kurā ir kaitīgās vielas (piemēram, lielās rūpnieciskās pilsētās, kaitīgās ražotnēs, ekoloģiski nelabvēlīgos reģionos, smēķējot, ieelpojot sadzīves ķīmijas toksīnus u.c.); lietojot alkoholu un medikamentus. Endotoksīni — kaitīgas vielas, kas veidojas organismā tā darbības rezultātā. Turklāt endotoksīni un šlakvielas veidojas pastāvīgi un nemanāmi, dienu no dienas, minūti pēc minūtes, nepārtraukti un bez apstājas. Tas viss noved pie tā, ka ar laiku endotoksīni uzkrājas organismā un tad tiek traucēta tā normāla darbība. Rezultātā attīstās daudz nopietnas saslimšanas: nierakmeņu veidošanās, elpošanas sistēmas slimības, sirds un asinsvadu, autoimūnās saslimšanas, aptaukošanās, alerģijas. Īpaši daudz endotoksīnu veidojas, ja ir: zarnu trakta darbības traucējumi; disbakterioze; aknu un žultspūšļa saslimšanas; infekcijas un vīrusu saslimšanas; nieru darbības traucējumi; paradontīts, parodontoze, gingivīts; alerģijas; stress u.c. Ekzotoksīns Endotoksīns

4 80% 20% Un vēl? Ūdenī šķīstošie (tiek izvadīti caur nierēm)
Svarīgi saprast, ka 80% toksīnu ir ūdenī šķīstošie (proti, tie kuri šķīst ūdenī), bet 20 % - taukos šķīstošie (tie, kuri šķīst tauku klātbūtnē). Ūdens šķīstošo toksīnu izvades procesā galvenokārt ir iesaistītas nieres. Taukos šķīstošie toksīni no organisma tiek izvadīti galvenokārt caur aknām – kas ir galvenais organisma detoksikācijas orgāns, kas “filtrē” asinis no toksīniem un šlakvielām. Ūdenī šķīstošie (tiek izvadīti caur nierēm) 80% Taukos šķīstošie (tiek izvadīti caur aknām) 20%

5 Bet ja netiek galā? Ja šie orgāni netiek galā ar toksīnu izvadi, kas notiek? Tad uzkrātie toksīni “migrē” uz citām vietām: Ādu, matiem, nagiem (rezultātā – veidojas ādas slimības, bojāti, viegli lūstoši mati un nagi’); Ausīm, kaklu, degunu, traheju, bronhiem, plaušām (tas veicina augšējo elpceļu slimības, astmu, alerģijas); Kauliem, muskuļiem, saitēm (rezultātā, veidojas – sāļu nogulsnes, artrīti, artrozes) u.c.

6 Kāpēc tā notiek? Organisms netiek galā ar lielo toksīnu daudzumu
Ārējās vides agresīva iedarbība Ūdens trūkums organismā Kāpēc tā notiek? Pirmkārt, taukos šķīstoši toksīni visbiežāk veidojas, ja ir aknu darbības traucējumi. Aknu disfunkcija noved pie tā, ka dabīga šo toksīnu izvade no organisma būs traucēta. Aknu darbības traucējumi – un ūdenī šķīstošie toksīni uzkrājas organismā. Otrkārt, toksīnu veidošanos organismā ietekmē dažādi ekoloģiskie faktori. Treškārt, toksīnu uzkrāšanos organismā veicina, nepietiekams ūdens daudzums organismā! Diemžēl, mūsu sabiedrībā nav izveidojusies tīra un kvalitatīva ūdens lietošanas kultūra. Bet tieši pietiekama daudzuma ūdens lietošana rada apstākļus toksīnu šķīdināšanai un izvadīšanai ar urīnu un sviedriem. Un mums nepieciešams palīdzēt organismam, radot apstākļus pilnīgai un laicīgai toksīnu izvadei. Citiem vārdiem sakot, strādāt ar sava organisma endoekoloģiju.

7 Organisma piesārņošanas principi
Var iedalīt septiņus organisma piesārņojuma ar toksīniem un šlakvielām posmus. Ārēji cilvēks jūt vien nelielu nogurumu. Ar šo simptomu sākas organisma intoksikācija (miega traucējumi, garastāvokļa svārstības, galvassāpes, nogurums, aizkaitināmība). Pievienojas laušanas sajūta locītavās un sāpes muskuļos un visā ķermenī, ko nevar noņemt ar pretsāpju līdzekļiem. Klepus, acu asarošana, hroniskas iesnas, izsitumi uz ādas (psoriāze, eksēma, nātrene), nieze. Parādās nierakmeņi un žultsakmeņi, mioma, adenoma, cista, papilomas, polipi, tromboflebīti. Parādās slimības, kas saistītas ar orgānu saistaudu bojājumiem. Piemēram, artēriju, vēnu un limfvadu saslimšanas. Ir traucēta centrālā un perifērā nervu sistēma. Šādos gadījumos nereti tiek novērota paralīze, izkaisītā skleroze, Behtereva saīmība, parkinsons. Fināla stadija organisma piesārņojumam norit ar neatgriezeniskām slimībām, kas saistītas ar organisma šūnu un audu sairšanu.

8 Organismam ir jāpalīdz!
Ko darīt? Organismam ir jāpalīdz! No toksīniem mums nav kur izvairīties, taču mēs varam izdarīt tā, lai tie pēc iespējas mazāk nonāktu mūsu organismā – dzīvot ekoloģiski tīrā vidē, pareizi ēst un dzert tīru ūdeni. Un pats galvenais, organismam nepieciešams atbrīvoties no organisma darbības rezultātā radītiem produktiem (endotoksīniem), kā arī ekzotoksīniem, kas izraisa dažādus veselības traucējumus (skat.7.slaidu).

9 Vladimirs Podhomutņikovs Olga Podhamutņikova
Vīrs ar sievu: Vladimirs Podhomutņikovs, medicīnas zinātņu doktors, nopelniem bagātais ārsts Krievijā, profesors un Olga Podhomutņikova, medicīnas zinātņu kandidāte, docente. Kompānijas Coral Club Zelta meistari, ir autori unikālai programmai – Coral Detox, kas balstīta uz zināšanām un kompānijas produktu lietošanas pieredzi. Tās mērķis – palīdzēt izvadīt uzkrātos toksīnus un atjaunot zudušo organisma pašregulējošo mehānismu. Vai jums ir interesanti? Ejam tālāk! Vladimirs Podhomutņikovs Olga Podhamutņikova medicīnas zinātņu doktors, nopelniem bagātais ārsts Krievijā, profesors Medicīnas zinātņu kandidāte, docente

10 Coral Detox «Koral Detoks» – bāzes komplekts, kas paredzēts efektīvai organisma detoksikācijai. Komplekta sastāvā ietilpst 4 produkti: «Koral Lecitīns» (120 kapsulas) «Assimilators» (90 kapsulas) «Н-500» (60 kapsulas) «Koral-mine» (30 paciņas). Programma, dabīgas organisma detoksikācijas aktivizēšanai, pašregulējošā mehānisma aktīvas darbības atjaunošanai.

11 Coral-Mine un H-500 «Koral – Mine» – minerālu kompozīcija no dabīgā koraļļa dzeramā ūdens kvalitātes kondicionēšanai: • nodrošina kvalitatīvu un vērtīgu dzeršanas režīmu • normalizē minerālu līdzsvaru organismā • optimizē dzīvībai svarīgo sistēmu un orgānu darbību • veicina ūdenī šķīstošo toksīnu izvadi «Н-500» – enerģijas avots, dzīves «degviela» katrai dienai: • paaugstina fiziskās un intelektuālās darbaspējas • paātrina atjaunošanās procesu pēc slodzēm • pasargā organismu no priekšlaicīgas novecošanas • palīdz neitralizēt veidojošos toksīnu organismā Ūdenī šķīstošo toksīnu izvades procesā piedalās minerālu kompozīcija dzeramā ūdens kondicionēšanai «Koral-mine» un antioksidants «H-500». Ir pierādīts, ka ūdens, kas bagātināts ar šiem produktiem, par 90% veicina ūdenī šķīstošo toksīnu izvadi, mazina kaulu audu sairšanas procesu.

12 Assimilator un Coral Lecithin
Taukos šķīstošo toksīnu izvadei tiek izmantotas divas bioloģiski aktīvas pārtikas piedevas –fermentus saturošais «Assimilators» un universālais produkts «Koral Lecitīns». Šos abus produktus var saukt par optimāliem: «Assimilators» - augu izcelsmes fermentu komplekss ar vitamīniem A un D, veicina kvalitatīvu pārtikas produktu šķelšanu un mazina toksīnu veidošanos. «Koral Lecitīns» pasargā šūnu apvalku (membrānu) no toksīnu izraisītiem bojājumiem, palīdz efektīvi neitralizēt un izvadīt toksīnus no organisma. «Assimilators» ietver augu izcelsmes fermentu kompleksu (amilāzi, celulāzi, papaīnu, bromelainu, lipāzi, laktāzi), kas: • veicina kvalitatīvu olbaltumvielu, ogļhidrātu un tauku saturošu produktu šķelšanu, mazinot toksīnu veidošanos organismā • veicina labāku olbaltumvielu uzsūkšanos, sašķeļot tās līdz aminoskābēm • veicina kvalitatīvu vērtīgo un barības vielu uzņemšanu • novērš meteorisma veidošanos un smaguma sajūtu vēderā «Koral Lecitīns» – dabīgas izcelsmes fosfolipīdu (lecitīna) avots: • lecitīns – visu šūnu apvalku (membrānu) apvalks, tai skaitā arī smadzeņu šūnu apvalks • pasargā šūnu apvalku no toksīnu kaitīgās iedarbības • palīdz efektīvi neitralizēt un izvadīt taukos šķīstošo toksīnus no organisma • veicina aknu šūnu atjaunošanos, alkohola, nikotīna, medikamentu, nekvalitatīvas pārtikas toksīnu iedarbības gadījumā

13 Eubiotiskās vakariņas
Obligāts papildinājums četriem «Coral Detox» programmas produktiem ir šķiedrvielu un labo baktēriju lietošana. 1 stundu pirms gulētiešanas, lai veicinātu labas mikrofloras, kurai ir galvenā loma toksīnu izvadei, veidošanos, ir ieteicamas eubiotiskās vakariņas: tie ir jebkādi skābpiena produkti (kefīrs, jogurts, rūgušpiens, rjaženka) + Coral Club produkti, kas satur šķiedrvielas («Spirulīna», «Vegan šeiks», «Koral Lecitīns», «Koral Hlorella», «Koral Burdo sakne» (jebkuru produktu pēc izvēles)). Skābpiena produkti Spirulīna, Vegan šeiks, Koral Lucerna, Koral Hlorella, Koral Burdok Jebkādā kombinācijā! 1 stundu pirms miega

14 Ērti, labi, skaisti! Mēs ne tikai vienkārši sagatavojām produktu kompleksu, lai nodrošinātu jūsu organismu ar visu nepieciešamo dabīga attīrīšanās procesa normalizēšanai un aktivizācijai! Mēs gājām tālāk! Tagad šis komplekss ir ērtā iepakojumā! Produkti ir somā, kuru var ērti aiztaisīt. Ērti nest, vērtīgi lietot! Turklāt tā ir arī skaista dāvana.

15 CORAL DETOX «Koral Detoks» – tā ir kompleksa pieeja, kas dabīgā veidā nodrošina toksīnu izvadi no organisma, šūnu veselību, aktivitāti un jaunību uz ilgiem laikiem!


Lejuplādēt ppt "CORAL DETOX."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma