Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība Ziemeļkurzemes reģionā Kuldīga 7.12.2011.

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība Ziemeļkurzemes reģionā Kuldīga 7.12.2011."— Prezentācijas transkripts:

1 Alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība Ziemeļkurzemes reģionā
Kuldīga

2 Projekta īstenošanas laiks –24 mēneši (02. 01. 2012. – 29. 12. 2013
Projekta īstenošanas laiks –24 mēneši ( – ) Projekta budžets – ,00 LVL Vispārējais mērķis: attīstīt sociālās rehabilitācijas, kā arī ilgstošas sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas institūcijām alternatīvus sociālās aprūpes pakalpojumus Kurzemes plānošanas reģionā.

3 Tiešie mērķi: 1) izstrādāt un ieviest „Mobilās mājas aprūpes pakalpojumu sniegšanas pakalpojumu personas dzīvesvietā” programmu; 2) izveidot 3 mobilās brigādes; 3) izveidot specializētā transporta pakalpojumu; 4) izveidot Īslaicīgās sociālās aprūpes un rehabilitācijas Centru; 5) nodrošināt kvalifikācijas paaugstināšanas un sociālā atbalsta pasākumus darbiniekiem.

4 Plānotās projekta aktivitātes: 1
Plānotās projekta aktivitātes: 1. „Mobilās mājas aprūpes pakalpojumu sniegšana personas dzīvesvietā” programmas izstrāde; 2. „Mobilās mājas aprūpes pakalpojumu sniegšana personas dzīvesvietā” programmas ieviešana; 3. Speciālistu apmācība darbam ar mērķgrupu; 4. Projekta vadība; 5. Informācijas un publicitātes pasākumi.

5 Rezultāts Projekta ietvaros tiks strādāts ar personām, kurām ir garīga rakstura traucējumi, fiziska rakstura traucējumi, kā arī personām ar psihiskām saslimšanām un pensionāriem.

6

7 Rezultāti: Izstrādāta programma; Programma ieviesta praksē; Nodrošināta projekta publicitāte. Sākot ar 2013.gadu Talsu novada pašvaldība pērk LSK izveidoto sociālo pakalpojumu (2010.gadā domes sēdē pieņemts lēmums par pakalpojuma pirkšanu ar noteiktu finansējumu). Aprobētais pakalpojums tiek piedāvāts citām Ziemeļkurzemes pašvaldībām.

8 Lai mums katram izdodas sasniegt izvirzītos mērķus savos projektos!
Paldies par uzmanību! Lai mums katram izdodas sasniegt izvirzītos mērķus savos projektos! Anita Boitmane, LSK Kurzemes komitejas izpilddirektore E-pasts: Tālr


Lejuplādēt ppt "Alternatīvu sociālās aprūpes pakalpojumu attīstība Ziemeļkurzemes reģionā Kuldīga 7.12.2011."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma