Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

BROCĒNU NOVADA PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒTO BĒRNU UN JAUNIEŠU NOMETŅU PROJEKTU IZSTRĀDE, VĒRTĒŠANA UN ĪSTENOŠANA 2019.gada 13. marts Brocēnu novada pašvaldība.

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "BROCĒNU NOVADA PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒTO BĒRNU UN JAUNIEŠU NOMETŅU PROJEKTU IZSTRĀDE, VĒRTĒŠANA UN ĪSTENOŠANA 2019.gada 13. marts Brocēnu novada pašvaldība."— Prezentācijas transkripts:

1 BROCĒNU NOVADA PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒTO BĒRNU UN JAUNIEŠU NOMETŅU PROJEKTU IZSTRĀDE, VĒRTĒŠANA UN ĪSTENOŠANA 2019.gada 13. marts Brocēnu novada pašvaldība

2 MĒRĶIS Veicināt un atbalstīt nevalstisko organizāciju līdzdalību Brocēnu novada bērnu un jauniešu lietderīga brīvā laika organizēšanā, rīkojot dalībnieku interesēm atbilstošas nometnes.

3 UZDEVUMI Sekmēt nometņu darbības kvalitāti
Piedāvāt bērniem un jauniešiem brīvā laika lietderīgas pavadīšanas un nodarbinātības iespējas; Veicināt veselīgu dzīvesveidu, jaunu zināšanu un prasmju apguvi, indivīda radošās un sociālās pašizpausmes brīvlaiku periodā; Atbalstīt nometņu projektu pieteikumus Brocēnu novada talantīgajiem bērniem un jauniešiem, kā arī bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām; Veicināt un atbalstīt iniciatīvu bērnu un jauniešu nometņu organizēšanā; Atbalstīt jauniešu brīvprātīgo darbu novadā.

4 IESNIEDZĒJS (prasības)
Latvijas Republikā reģistrēta biedrība, nodibinājums, kā arī reliģiskā organizācija; Nometne tiek organizēta atbilstoši MK noteikumiem Nr «Bērnu nometņu organizēšanas un darbības kārtība»

5 PROJEKTA ĪSTENOŠANAS VIETA un DALĪBNIEKI
Brocēnu novada administratīvā teritorija un faktiskie labuma guvēji ir Brocēnu novada izglītības iestāžu izglītojamie vai novadā deklarētie bērni/jaunieši; Minimālais dalībnieku skaits - 15 Minimālais dienu skaits - 3

6 LAIKA GRAFIKS IESNIEGŠANA līdz 25.martam plkst. 17:00 (personīgi) Projektu īstenošanas laika periods ir līdz 12 mēnešiem no Vienošanās par Projekta īstenošanu noslēgšanas brīža.

7 PROJEKTA PIETEIKUMS Iesniegums dalībai Projektu konkursā (nolikuma 3.pielikums) Pieteikuma veidlapa (nolikuma 4.pielikums) Budžeta izmaksu veidlapa (nolikuma 5.pielikums) Dzīves un darba gājums (CV) - projekta vadītāja, speciālistu un citi pielikumi, kas var sniegt papildus informāciju par projektu un tā izmaksām (līdzfinansējuma apliecinājumi, sadarbības līgumi, tāmes u.c.) Nometnes vadītāja apliecības kopija un nometnes programma.

8 FINANSĒJUMS Pašvaldības līdzfinansējums: 80 % no attiecināmām izmaksām, ne vairāk kā 1500 euro Pašu ieguldījums: 20% no attiecināmām izmaksām (materiāls, nemateriāls)

9 ATTIECINĀMĀS IZMAKSAS
Projekta administrēšanas, koordinēšanas un vadīšanas izmaksas Nometnes organizēšanas izmaksas Publicitātes izmaksas

10 NEATTIECINĀMĀS IZMAKSAS
prēmiju, materiālās stimulēšanas un naudas balvu izmaksas; komandējumu izmaksas; izmaksas citu Projektu īstenošanai vai citu Projektu ilgtspējas nodrošināšanai; izmaksas kredītsaistību un parādu nomaksai; izmaksas, kas saistītas ar ārvalstu braucieniem.

11 DARBA GRUPA ATTĪSTĪBAS KOMITEJA DOMES SĒDE VĒRTĒŠANA I
Veic Pieteikumu izvērtēšanu, Prezentē Pieteikumus Attīstības Komitejai, sagatavo priekšlikumus Lēmumam Pieņem Lēmumu par Pieteikumu apstiprināšanu un pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu Apstiprina Lēmumu par Pieteikumu apstiprināšanu un pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu

12 VĒRTĒŠANA II Saskaņā ar nolikuma 1.pielikumu: 1. Administratīvie kritēriji: 1.1. Projekta īstenošanas teritorija 1.2. Projekta iesniedzējs 1.3. Pieprasītā Brocēnu novada pašvaldības līdzfinansējuma apjoms 1.4. Projekta pieteikuma kvalitāte 2. Specifiskie kritēriji (9)

13 DARBA GRUPA Darba grupas vadītājs – Attīstības komitejas pārstāvis
Darba grupas vadītāja vietnieks – Attīstības nodaļas pārstāvis Finansists – pašvaldības darbinieks ar zināšanām un pieredzi finanšu vadībā vai grāmatvedībā Darba grupas locekļi – divi pašvaldības vai pašvaldības iestāžu darbinieki ar specifiskām zināšanām vai pieredzi kultūras, sporta vai izglītības jomās.

14 ĪSTENOŠANA UN UZRAUDZĪBA I
Iesniedzējam ir atvērts norēķinu konts, ir tikai bezskaidras naudas norēķini; Projekta publicitāti masu saziņas līdzekļos un vizuālo informāciju Projekta īstenošanas vietā, iepriekš to saskaņojot ar Pašvaldības norādīto kontaktpersonu; Projekta īstenošanas laikā aizliegta politisko partiju reklāma, politiskās kampaņas un aģitācijas.

15 ĪSTENOŠANA UN UZRAUDZĪBA II
Visi ar Projekta īstenošanu saistītie jautājumi tiek risināti Darba grupas ietvaros - Darba grupa var lemt par Projekta īstenošanas termiņa pagarinājumu, grozījumiem Projekta budžetā un/vai aktivitātēs, ja šīs izmaiņas neietekmē Projekta mērķa īstenošanu; Lēmumus, kuri ietekmē Projekta mērķa īstenošanu, pieņem Attīstības komiteja; Darba grupa pārbauda iesniegtās Atskaites atbilstību Nolikumam un Vienošanās noteikumiem un pieņem Lēmumu par Atskaites apstiprināšanu.

16 NODERĪGA INFORMĀCIJA gramatvediba-ii/ pdf

17 JAUTĀJUMI ? Solvita Upmane Brocēnu novada pašvaldības
projektu vadītāja Tālrunis:


Lejuplādēt ppt "BROCĒNU NOVADA PAŠVALDĪBAS LĪDZFINANSĒTO BĒRNU UN JAUNIEŠU NOMETŅU PROJEKTU IZSTRĀDE, VĒRTĒŠANA UN ĪSTENOŠANA 2019.gada 13. marts Brocēnu novada pašvaldība."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma