Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

30 sekunžu lifta runa Šis projekts (projekts nr 2016-1-CZ01-KA202-024066) ir finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo tikai tās.

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "30 sekunžu lifta runa Šis projekts (projekts nr 2016-1-CZ01-KA202-024066) ir finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo tikai tās."— Prezentācijas transkripts:

1 30 sekunžu lifta runa Šis projekts (projekts nr CZ01-KA ) ir finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo tikai tās autoru viedokli, un Eiropas Komisija nevar tikt uzskatīta par atbildīgu par jebkādu šajā publikācijā iekļautās informācijas izmantošanu.

2 Iztēlojies, ka brauc liftā kopā ar potenciālu investoru Tu izmantotu lifta runu, lai pārdotu savu ideju ļoti īsā laikā

3 Lifta runa apraksta tavu ideju, produktu vai pakalpojumu pārliecinošā veidā, lai izraisītu interesi par to, ko dari.

4 Lifta runas elementi 1 – Āķis (5 sek)Pastāsti, kas esi: vārds, amats un atrašanās vieta 2 – Problēma (10 sek) Definē problēmu, kas tev lika izveidot savu ideju un kā tu izdomāji šo problēmu risināt 3 – Tavs risinājums (10 sek) Paskaidro, kā tu palīdzi cilvēkiem un kas tavu ideju padara unikālu 4 – Iesaiste (5 sek) Uzdod jautājumu, kurš piemērots tieši tam cilvēkam, kuru uzrunā.

5 Soļi, lai izveidotu vislabāko runu: - Uzraksti to pilnā garumā, iekļaujot iepriekš aprakstītās daļas. Izmanto tīru valodu. - Izlasi to skaļi - Izņem visu nevajadzīgo informāciju, līdz tā ir 30 sekundes gara.

6 Soļi, lai izveidotu labāko runu(2/2) - Izmēģini to kopā ar klases biedriem vai spoguļa priekšā, izklausies dabiski, runā pārliecinoši un ar entuziasmu - Ieraksti video, kurā to runā Pievērs uzmanību tam, kā stāvi, ko dari ar savām rokām un kur skaties, kad runā - Izdari nepieciešamos uzlabojumus

7 Piemērs Mani sauc Pīters, esmu IKT vadītājs no Dublinas.
Savā darba pieredzē sapratu, ka vecākie vadītāji daudz laika pavada apmācot mani kā jauno darbinieku. Tad nolēmu nodibināt savu uzņēmumu, kas veido mobilās aplikācijas, kuras uzņēmumi var izmantot, lai apmācītu savus darbiniekus attālināti. Tas nozīmē, ka vadītāji var pavadīt savu laiku darot citus svarīgākus uzdevumus. Atšķirībā no līdzīgiem uzņēmumiem, mēs apciemojam katra klienta uzņēmumu, lai uzzinātu kas tieši šiem cilvēkiem ir nepieciešams. Tas nozīmē, ka vidēji 95 procenti no mūsu klientiem ir apmierināti ar aplikācijas pirmo versiju. Kā jūsu uzņēmumā tiek veikta jauno darbinieku apmācība?

8 Komunikācija strādā tiem, kuri ar to strādā
Komunikācija strādā tiem, kuri ar to strādā. Džons Povels (Angļu komponists)


Lejuplādēt ppt "30 sekunžu lifta runa Šis projekts (projekts nr 2016-1-CZ01-KA202-024066) ir finansēts ar Eiropas Komisijas atbalstu. Šī publikācija atspoguļo tikai tās."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma