Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Jūsu valsts/reģiona nosaukums

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Jūsu valsts/reģiona nosaukums"— Prezentācijas transkripts:

1 Jūsu valsts/reģiona nosaukums
Jūsu vārds, uzvārds | Jūsu pasniedzējs | Jūsu mācību klase

2 (Jūsu valsts/reģiona) atrašanās vieta
Pastāstiet, kurā kontinentā atrodas jūsu valsts/reģions un ar kādām valstīm/reģioniem tas robežojas. Ievietojiet savas valsts/reģiona karti.

3 (Jūsu valsts/reģiona) ģeogrāfiskie objekti
Nosauciet ievērojamas upes, ezerus, okeānus, kalnu grēdas un citus ģeogrāfiskus objektus, kas atrodas jūsu valstī/reģionā vai blakus tam. Ievietojiet attēlu, kurā redzams kāds no jūsu valsts/reģiona ģeogrāfiskajiem objektiem.

4 (Jūsu valsts/reģiona) klimats
Pastāstiet par tipiskiem laikapstākļiem jūsu valstī/reģionā kalendārā gada gaitā. Ievietojiet attēlu, kas ilustrē kādu gadalaiku jūsu valstī/reģionā.

5 (Jūsu valsts/reģiona) vide
Aprakstiet savā valstī/reģionā sastopamos vietējos dzīvniekus un augus. Ievietojiet savā valstī/reģionā sastopama dzīvnieka un/vai auga attēlu.

6 Jūsu valsts/reģiona vēsture
Izveidojiet laika skalu ar svarīgiem vēsturiskiem notikumiem jūsu valstī/reģionā vai novadā. 1. notikuma nosaukums 2. notikuma nosaukums 3. notikuma nosaukums 4. notikuma nosaukums 5. notikuma nosaukums 6. notikuma nosaukums 7. notikuma nosaukums 8. notikuma nosaukums 1. datums 2. datums 3. datums 4. datums 5. datums 6. datums 7. datums 8. datums Notikuma apraksts Laika skalā pievienojiet savas valsts/reģiona svarīgākos vēsturiskos notikumus.

7 Paražas un tradīcijas Pastāstiet par svarīgām paražām un tradīcijām, kas tiek ievērotas jūsu valstī/reģionā. Ietveriet informāciju par to, kuri valsts/reģiona iedzīvotāji atzīmē svētkus un kurā laikā tas notiek. Šeit ievietojiet attēlu, kas ilustrē paražu vai tradīciju.

8 (Jūsu valsts/reģiona) valsts pārvalde
Izklāstiet, kā jūsu valstī tiek noteikti un mainīti likumi. Pastāstiet, kā tiek izvēlēta valsts/reģiona pārvalde. Ievietojiet savas valsts/reģiona vadītāja attēlu.

9 (Jūsu valsts/reģiona) ekonomika
Izklāstiet, kādas preces tiek ražotas un kādi pakalpojumi tiek piedāvāti jūsu valstī/reģionā. Kā šīs valsts/reģiona iedzīvotāji parasti apgādā sevi un savu ģimeni? Ievietojiet attēlu, kas ilustrē jūsu valsts/reģiona ekonomiku.

10 (Jūsu valsts/reģiona) tūrisms
Pastāstiet par tām apskates vietām savā valstī/reģionā, ko citu valstu/reģionu iedzīvotāji varētu vēlēties apmeklēt. Ievietojiet kādas savas valsts/reģiona apskates vietas attēlu.


Lejuplādēt ppt "Jūsu valsts/reģiona nosaukums"

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma