Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

C-Pack Komplekts sirds veselībai.

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "C-Pack Komplekts sirds veselībai."— Prezentācijas transkripts:

1 C-Pack Komplekts sirds veselībai

2 SIRDS UN ASINSVADU SISTĒMA
SIRDS UN ASINSVADU SISTĒMA SEVĪ IETVER SIRDI UN VISUS ASINSVADUS PA KURIEM NOTIEK ASINS KUSTĪBA UZ ĶERMEŅA ORGĀNIEM UN AUDIEM ASINSVADI Parunāsim par sirdi. Sirds ir vienīgais orgāns, kas sāk darboties vēl ilgi pirms cilvēka piedzimšanas. Tā sāk sisties četras nedēļas pēc ieņemšanas un neapstājas līdz pat nāvei. Mēs tai piešķiram daudzus romantiskus epitetus: “zelta sirds, “pateicos no visas sirds”, “sajust ar sirdi briesmas”. Un patiesi, kad esat iemīlējies - sirdsdarbība paātrinās, kad nobijies -, tā “sastingst”. Bet ne tikai sirds ir atkarīga no mums, mēs arī esam atkarīgi no tās. Tas, kā mēs rūpējamies par sirds veselību, ietekmē mūsu dzīves kvalitāti un ilgumu. ASINSRITE — ASINS CIRKULĀCIJA NOSLĒGTĀ SISTĒMĀ.

3 SIRDS KATRU DIENU PIEDZĪVO SMAGU SLODZI
Pārpumpē apmēram 7-10 TONNAS ASIŅU Veic aptuveni sitienu Pieauguša cilvēka sirds veic aptuveni: 72 sitienus minūtē; 100 tūkstošus sitienus – dienā; 36,5 mlj. sitienus – gadā; 2,5 mljd.sitienus – dzīves laikā. Sirds nodrošina ar asinīm gandrīz visas 75 trljd.organisma šūnas. Vidējā dzīves ilguma laikā sirds pārpumpē aptuveni 5,7 mlj litru asiņu. Tas ir pietiekami, lai uzpildītu 200 vilciena cisternas. Ražo tik daudz enerģiju, cik smagajai mašīnai pietiktu, lai nobrauktu 32 kм Nodrošina ar asinīm visas 75 trlj Organisma šūnu

4 FAKTORI, KAS NEGATĪVI IETEKMĒ SIRDSDARBĪBU:
Augsts arteriālais spiediens Smēķēšana Nesabalansēts uzturs un liekais svars Mazkustīgs dzīvesveids Ūdens līdzsvara traucējumi Stress un psihoemocionāla slodze Cukura diabēts Slikta ģenētika Slikta ekoloģija Vecums (ar gadiem slodze pieaug) PVO izdala trīs galvenos sirds un asinsvadu saslimšanas riska attīstības faktorus: hipertonija, augsts holesterīna līmenis un smēķēšana. Piemēram, pārmērīga un pastāvīga smēķēšana par divām reizēm palielina sirds un asinsvadu saslimšanas attīstību. Pie riska faktoriem attiecas arī: Alkoholisko dzērienu ļaunprātīga lietošana paaugstina arteriālo spiedienu un paaugstina asins viskozitāti. Alkohols izvada magniju no organisma, kas ir tik svarīgs sirds muskuļa darbībai. Dzimums – pierādīts fakts, ka vīriešiem miokarda infarkts ir biežāk, kā sievietēm. Sievietēm menopauzes periodā paaugstinās sirds un asinsvadu sistēmas saslimšanas risks, jo mazinās estrogēna līmenis un tā aizsargājošā ietekme uz sirds un asinsvadu sistēmu. Pārmērīga trans-tauku lietošana. Tās ir piesātinātās taukskābes, kuras ir daudz dzīvnieku izcelsmes produktos, sarkanajā gaļā, konditorejas izstrādājumos, ceptā pārtikā. Jo vairāk uzturā ir trans-tauki, jo augstāks sliktā holesterīna līmenis organismā. Sāls. Nātrijs ir galvenā sāls sastāvdaļa. Kālija un nātrija līdzsvars organismā uztur ūdens līmeni šūnās, atbild par uzturvielu uzsūkšanos un izdalīšanos, kā arī pārstrādes produktu izvadīšanu. Papildus sāls lietošana uzturā izjauc šo līdzsvaru un veicina arteriālā spiediena paaugstināšanos.

5 + = PASTĀVĪGA SLODZE NEGATĪVIE FAKTORI Sirds muskuļa nolietošanās
Artēriju sieniņu un asinsvadu bojājumi PASTĀVĪGA SLODZE Trombu veidošanās Asinsspiediena paaugstināšanās + = NEGATĪVIE FAKTORI Išēmiskās sirds saslimšanas, Riska faktori ietekmē iespējamo sirds un asinsvadu saslimšanas attīstību: Paaugstināts asinsspiediens noved pie asinsvadu bojājumiem; stress – pie asins sabiezēšanas un trombu attīstības riska; Augsts holesterīna līmenis – pie tauku šūnu (holesterīna) nogulsnēm uz asinsvadu sieniņām;  Liekais svars – tā ir papildus slodze organismam, tajā skaitā sirdij. Liekais cukura līmenis asinīs – noved pie asinsrites traucējumiem, asinsvadu sašaurināšanās. Miokarda infarkta, Insulta risks.

6 Par sirdi ir jārūpējas Sirds un asisnvadu sistēmas saslimšanas — galvenais nāves cēlonis pasaulē Išēmiskā sirds saslimšana Insults Hroniska obstruktīva plaušu saslimšana Apakšējo elpceļu infekcija Alcheimera saslimšana Plaušu, trahejas un bronhu vēzis Diabēts Ceļu satiksmes negadījumu traumas Diareja Tuberkuloze Vienmēr liekas, ka slimība ir kaut kas tāls. No sirds saslimšanām visā cilvēces vēsturē ir nomiruši vairāk cilvēku, nekā no viesiem kariem. Sirds un asinsvadu saslimšanas ar lielu izrāvienu ir apsteigušas pat onkoloģiju un jau vairākus gadus ieņem pirmo vietu mirstībā pasaules statistikā. Tās ieņem epidēmijas apmērus un pats bēdīgākais, ka saslimšanas, kuras iepriekš bija riska faktori tikai gados vecākiem cilvēkiem un cilvēkiem ar pataloģijām, «kļuva jaunākas» un slimību slieksni pabīda uz 20 gadiem! *По данным ВОЗ

7 Ievērot kustīgu dzīvesveidu, ar sirdij veselīgām uzturvielām
PAREIZAI SIRDS UN ASINSVADU SISTĒMAS DARBĪBAI NEPIECIEŠAMS: IEVĒROT ŪDENS REŽĪMU UN UZTURU Ievērot kustīgu dzīvesveidu, Nodarboties ar sportu Atteikties no kaitīgiem ieradumiem Atbrīvot sirdi no ikdienas slodzes un tādu negatīvo faktoru ietekmes kā ekoloģija, diemžēl, vienkārši nav iespējams, tāpat kā ļoti grūti saņemt nepieciešamo uzturvielu daudzumu tikai no pārtikas produktiem. Mūsdienu produktos arvien mazāk un mazāk ir vērtīgo vielu. Tas izskaidro nepieciešamību papildus bagātināt uzturu ar sirdij vērtīgam uzturvielām. Samazināt stresu un emocionālo slodzi atbalstīt organismu ar sirdij veselīgām uzturvielām

8 SASTĀVDAĻAS VESELAI SIRDIJ: KĀLIJS TAURĪNS KOENZĪMS Q10 MAGNIJS
Darbaspējām un ūdens sāļu līdzsvara saglabāšanai TAURĪNS Sirds muskuļa nostiprināšanai Sastāvdaļu iedarbību sirds veselības uzturēšanā var salīdzināt ar to, ka mēs ar gādīgām rokām no ņemam smagu kravu no zirga, atvieglojot tā skrējienu. 65 gadu laikā sirds saraujas 2,5 mljd. Reižu. Iedomājieties, cik tam nepieciešama enerģija un padomājiet pat to, kādam nolietojumam pakļauts sirds muskulis. Kālija un koenzīms nodrošina sirdij enerģiju, taurīns – regulē sirdij svarīgo minerālu: kālija, magnija, kalcija apmaiņu, magnijs uzlabo koronāro atteci un mazina stresu, palīdz ritmam nepārsniegt rādītāju normu. KOENZĪMS Q10 Augstam enerģijas līmenim MAGNIJS Sirds katastrofu riska mazināšanai

9 VISS, KAS NEPIECIEŠAMS SIRDIJ, VIENĀ IEPAKOJUMĀ
Coral Club eksperti izstrādāja kopmlektu sirds veselībai, Ievērojot uzturvielu vajadzības sirds un asinsvadu sistēmai. PASTIPRINOT VIENAM OTRA IEDARBĪBU IEKĻAUTĀS UZTURVIELAS SNIEDZ MAKSIMĀLU SINERĢISKU EFEKTU: stiprina sirds muskuli apgādā sirds šūnas ar papildus enerģiju nodrošina veselīgu sirds ritmu Šis komplekts sniedz atveseļojošu efektu, mazina sirds un asinsvadu attīstības un sirds katastrofu (infarkts, insults) risku.

10 SASTĀVDAĻU SINERĢIJA TAURĪNS+KOENZĪMS Q10 KĀLIJS+MAGNIJS
Sirds enerģijas uzturēšanai. KĀLIJS+MAGNIJS Normāla sirds ritma uzturēšanai. KĀLIJS+MAGNIJS+TAURĪNS+KOENZĪMS Q10 Sirds veselības saglabāšanai un uzturēšanai. Turklāt, lai korektai asimilēšanai nepieciešama sastāvdaļu savienojamība un sinerģija.

11 PENTOKĀNS — ŠŪNU ENERĢIJA Nodrošina sirdsdarbību;
regulē ūdens-sāļu līdzsvaru; stabilizē sirds ritmu. Iepakojuma veids (šķīstošu tablešu formā) Paaugstina kālija bioloģisko pieejamību. SASTĀVS 1 TABLETĒ: Kālijs ………… mg Vitamīns С……. 100 mg Riboze………….. 20 mg PentoKana uzdevums, katra tablete satur 420 mg kālija, C vitamīna un ribozi – nodrošināt pastāvīgu kālija koncentrāciju šūnā, korektai kālija – nātrija sūkņa darbībai, kas nepieciešama veselai šūnas un organisma kopējai darbībai. Kālija komplekss ar ribozi un C vitamīnu rada nosacījumus ātrai enerģētisko resursu atjaunošanai un pilnīgai šūnas dzīvotspējas saglabāšanai arī oksidatīvā stresa apstākļos. Kālijs veicina muskuļu izturību (un sirds – muskuļa orgāns).

12 SIRDS AIZSARDZĪBA PRET NOVECOŠANOS
KOENZĪMS Q10 — SIRDS AIZSARDZĪBA PRET NOVECOŠANOS Uzlabo enerģētiku un vielmaiņu miokardā; kavē šūnu novecošanās procesus Īpaši ieteicams pie paaugstinātas fiziskās slodzes un gados vecākiem cilvēkiem, jo mazinās ubihinona sintēze organismā *. Sastāvs 1 kapsulā: KOFERMENTS Q10 (ubihinons)……..100 mg Koferments Q10 (ubihinons) ir galvenā šūnas mitohondrija sastāvdaļa, kas izstrādā aptuveni 95% visas enerģijas organismā. Enerģija nepieciešama sirdsdarbībai. Tāpat arī Koferments Q10 (ubihinons) palīdz neitralizēt oksidatīvā stresa negatīvās sekas, ko izraisa kaitīgie ieradumi, paaugstina organisma noturību pret fizisko un emocionālo pārslodzi. *Kofermenta izstrāde organismā sāk mazināties pēc 25 gadiem.

13 KORAL TAURĪNS—VESELĪGS RITMS
regulē minerālu apmaiņu miokardā; uzlabo sirds muskuļa apasiņošanu; mazina holesterīna līmeni; nodrošina normālu sirds ritmu Sastāvs 1 kapsulā: Taurīns ………..600 mg Krievijas un Amerikas zinātnieku pētījumi atklāja taurīna svarīgo lomu veselā virknē sirds un asinsvadu saslimšanu profilaksē un ārstēšanā. Mēs saņemam taurīnu galvenokārt no uztura (visvairāk taurīns ir gaļā un jūras veltēs, tāpēc tas ir īpaši vajadzīgs vegāniem un veģetāriešiem), taču ar var būt par maz, īpaši sirds un asinsvadu saslimšanu gadījumos. Tāpēc saprātīgi ir uzņemt papildus taurīnu BAP veidā.

14 KORAL MAGNIJS– ANTISTRESS regulē muskuļu tonusu un sirds ritmu,
nomierinoši iedarbojas uz nervu sistēmu; uzlabo koronāro asinsriti; kavē holesterīna plēkšņu veidošanos uz asinsvadu sieniņām. Augstu bioloģisko pieejamību nodrošina produkta sastāvā esošie organiskie magnija sāļi (bisglicināts un taurāts) . Sastāvs 1 kapsulā: Magnijs (taurāts) …… mg Magnijs (bisglicināts) ..75 mg Šo minerāli dēvē par sirdij vissvarīgāko. Magnijs kontrolē normālu sirds šūnu un sirds cikla darbību. Paplašina asinsvadu ejas, kas pazemina paaugstināto arteriālo spiedienu. Zinātniskie pētījumi pierādīja, ka pat neliels magnija trūkums provocē sirds saslimšanas, bet būtisks deficīts var provocēt infarktu.

15 PĀR SPIEDIENU UN SIRDS RITMU
C-Pack ir: Papildus enerģijas avots sirdij KONTROLE PĀR SPIEDIENU UN SIRDS RITMU SIRDS UN ASISNVADU SASLIMŠANAS RISKA MAZINĀŠANA Turiet sirds veselību zem kontroles, bet CARDIOPACK – pie rokas!

16 lietošanas secība форма
KOMPLEKTI NO Coral Club IR SINERĢIJA KOMPLEKSA SASTĀVDAĻU IEDARBĪBA ĒRTĪBA Ērta forma un skaidra lietošanas secība форма CENA Komplekts par izdevīgu cenu Sirds – orgāns, kas veic daudz uzdevumus, un lai uzturētu tā veselību nepieciešama kompleksa daudzpusēja pieeja. Tiem, kas nav pietiekami informēti, vairāk jāmeklē informācija un jāpiemeklē produkti atsevišķi. Komplektā tie ir sakombinēti ņemot vērā sastāvdaļu iedarbību un to savienojamību vienam ar otru. Instrukcijā jūs atradīsiet precīzu lietošanas shēmu visā lietošanas periodā 60 dienu laikā. Vēl viens atslēgas faktors ir cena: produktu cena komplektā ir lētāka, nekā produkti, kas iegādāti atsevišķi.

17 С-pack 57 95 n.v. 118,75 n.v. BONUSU PUNKTI KLUBA CENA
MAZUMTIRDZNIECĪBAS CENA 95 n.v. 118,75 n.v. Šis komplekts sniedz atveseļojošu efektu, paaugstina sirds muskuļa izturību, uzlabo asinsvadu stāvokli, mazina sirds un asinsvadu saslimšanas un sirds katastrofas (infarkts, insults) risku.

18 NO VISAS SIRDS,


Lejuplādēt ppt "C-Pack Komplekts sirds veselībai."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma