Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Ogre - Rīga - Čikāga - Denvera

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Ogre - Rīga - Čikāga - Denvera"— Prezentācijas transkripts:

1

2 Ogre - Rīga - Čikāga - Denvera
SSE Riga un University of Notre Dame Biznesa un tirgus stratēģijas ASV kopš 2005

3 ASV ko tur darīt?

4 Milzīga valsts, milzīgs tirgus, milzīgas variācijas.
Kādi ir pamatprincipi, kas palīdzēs orientēties ASV dažādībā un rast sev piemērotās atbildes? Nav viena konkrēta standarta vai atbildes uz visiem jautājumiem Mērķis šodien: uzstādīt dažus pamatprincipus, kas var palīdzēt orientēties un atrast atbildes dažādos scenārijos un situācijās Nebūs runas par to, kas ir top uzņēmumi, kādas nozares un kur ģeogrāfiski, kas ir labākie resursi un kontakti. Tas viss ir internetā!

5 Liels dīķis, daudz zivju.
Kuru pamanīs? Kas pamanīs? Liels dīķis, daudz zivju. Latvijā ir viegli būt lielai zivij, jo dīķītis ir maziņ.s Kura zivs tiks pamanīta? – stand out, kā izcelties un tikt pamanītam Kas pamanīs? – target, kā panākt, lai pamana pareizie cilvēki

6 Neviens tevi nezin. Neviens tevi negaida.
Ja vien neesi kāds Fortune 500 vai nozares moguls – būtiskāk kā cipari vai citi rādītāji ir personiskā saikne Iepazīstināšana Aizlienēta uzticība Uzticības kredīts Jāaprod ar domu – a priori – ka ar atplestām rokām neviens tevi negaidīs.

7 R.A.D. RELEVANT DIFFERENT AUTHENTIC
1. vai es spēju piedāvāt kaut ko, kas ir būtisks un svarīgs citiem? R.A.D. DIFFERENT 3. vai es un mans piedāvājums ir būtiski atšķirīgs no citiem? AUTHENTIC 2. vai tas, ko es piedāvāju jeb daru, ir patiess pēc būtības? No personīgās, mārketinga, vadības, un biznesa stratēģijas pieredzes… *rad – a slang term for an excellent person or thing.

8 R.A.D. ne tikai biznesā… BIZNESĀ: partneru un klientu piesaiste, produktu pieprasījums un patēriņš KARJERĀ: sevis pozicionēšana un iespēju izmantošana, resume formāts, elevator pitch DZĪVĒ: sociālā tīklošana, attiecību veidošana

9


Lejuplādēt ppt "Ogre - Rīga - Čikāga - Denvera"

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma