Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās"— Prezentācijas transkripts:

1 Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās
Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās Alla Seļakova G-VEDIS konsultantu komandas vadītāja, projektu vadītāja

2 Galvenā būtība Tāmju elektroniskās saskaņošanas process, no tāmes izveidotāja līdz apstiprinātājam, saglabājot saskaņošanas vēsturi - precizēšanu, noraidīšanu, apstiprināšanu ar datumiem un komentāriem.

3 Galvenais nosacījumi Lietojumprogrammas KADRI «aktīva» izmantošana. Plūsmu dalībnieki, to amati, aizvietotāji utt. tiek paņemti automātiski no KADRI programmas.

4 Būtība Tāmju saskaņošanas process, saglabājot vēsturi (precizēšana, noraidīšana ar komentāriem); Vairāku atbildīgo definēšana, nosakot secību; Automātiskie paziņojumi (e-pasti), kad dokuments ir pieejams saskaņošanai; Saskaņošanas darbības saglabājas pie katras tāmes, tās iespējams izdrukāt, saglabāt pdf; Iespēja tāmes sūtīt apstiprināšanai kā ierobežotas pieejamības dokumentu.

5 Plūsmu varianti Visai pašvaldībai;
Plūsmu varianti Visai pašvaldībai; Administratīvai struktūrvienībai – budžeta koka iestādei; Tāmei-uzskaites dimensijai. Definējot plūsmas, sistēma ņem vērā prioritātes: Ja plūsma definēta budžeta koka (pašvaldības) augstākajam līmenim, tā attiecas uz visām pašvaldības tāmēm; Ja plūsma definēta budžeta koka iestādei, tā attiecas uz visām šīs iestādes tāmēm, bet uz pārējām pašvaldības tāmēm attiecas augstākā līmeņa plūsma; Ja plūsma definēta konkrētai tāmei, tā attiecas tikai uz šo tāmi. Uz pārējām tāmēm attiecas 2 iepriekšējie punkti.

6 Demonstrācija Plūsmas definēšana budžeta koka iestādei:

7 Demonstrācija Plūsmas definēšana tāmei-uzskaites dimensijai – ieejot konkrētajā uzskates dimensijā, norāda saskaņotājus konkrētai tāmei:

8 Demonstrācija - Saskaņošanas process
Plūsmas dalībnieks saņems paziņojuma e-pastu; Plūsmas dalībnieks ielogosies

9 Demonstrācija - Saskaņošanas process
Plūsmas dalībnieks redzēs tos dokumentus, ar kuriem viņam jāveic darbības:

10 Demonstrācija - Saskaņošanas process
Katrai tāmei veidosies saskaņošanas process, ar komentāriem: Pēc saskaņošanas pabeigšanas, katrai tāmei saglabāsies saskaņošanas informācija, ar iespēju to izdrukāt, saglabāt pdf:

11 Nosacījumi izmantošanai
Padomāt par LIETVARIS; Lietojumprogramma KADRI ar savlaicīgi aktualizējamo informāciju; Vēlreiz iepazīties ar BUDZIS Palīdzības sadaļām «Parakstīšanas plāna definēšana», «Tāmju apstiprināšana plūsmās»; Plūsmu dalībniekiem uz tiesību iesnieguma pamata tiks pievienotas tiesības “KAVIS WEB plūsmas”: Rūpīgi izdomāt ar kuru datumu sākt; Plānu definēšana; Lietotāju apmācības.

12 Lai sāktu izmantot Vēlreiz padomāt par LIETVARIS 
Pieprasījums uz e-pastu Jāņem vērā – pieslēgšana notiks rindas kārtībā!

13 Paldies par uzmanību! Jautājumi ?


Lejuplādēt ppt "Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās"

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma