Tualetes lietošana.

Slides:



Advertisements
Līdzīgas prezentācijas
      Sensoro spēju attīstīšana matemātisko pamatpriekšstatu veidošana, matemātika - integrētā pieeja  Konsultācija  Rīgas pirmsskolas izglītības.
Advertisements

Skolas simbolika 10.a klases projekts 2011./2012. m.g.
Lasīšanas prasmju pilnveide
“Rītausmas reidi”.
Eiropas Sociālā fonda projekts „Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide” Vienošanās Nr.2010/0096/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001.
Aktualitātes bērnu tiesību aizsardzības jautājumos
Demonstrējumi dārzkopībā g.
Prezentācijas transkripts:

Tualetes lietošana

Ikviens lieto tualeti. Bērnudārzā ir vairākas tualetes Ikviens lieto tualeti. Bērnudārzā ir vairākas tualetes. Apkopēja rūpējas, lai tualetes būtu tīras un kārtīgas.

Reizēm tās tomēr nav tik tīras Reizēm tās tomēr nav tik tīras. Dažreiz, kad man vajag uz tualeti, es ieraugu, ka iepriekšējais tualetes lietotājs nav norāvis ūdeni. Podā atstāti netīrumi. Tas nav patīkami. Man nepatīk izmantot netīru tualetes podu. Nevienam nepatīk apsēsties uz poda, kur nav aizskaloti netīrumi.

Ja podā ir netīrumi, es neuztraucos Ja podā ir netīrumi, es neuztraucos. Esmu mierīgs, norauju ūdeni un ūdens aizskalo netīrumus prom. Tagad pods atkal ir tīrs un es varu to lietot.

Pēc lietošanas es vienmēr atceros noraut ūdeni Pēc lietošanas es vienmēr atceros noraut ūdeni. Tad arī nākamajam cilvēkam būs patīkami izmantot tīru tualetes podu. Tas ir pieklājīgi, un es cenšos būt pieklājīgs.

Pēc tualetes lietošanas es obligāti nomazgāju rokas izlietnē un noslauku ar salveti vai dvieli.