Erasmus+ projektā Nr. 2014-1-LV01-KA102-000210, „Saldus Profesionālās vidusskolas audzēkņu ERASMUS+ mobilitāte 2015.gadā”, mēs izglītības programmas «Datorsistēmas»

Slides:



Advertisements
Līdzīgas prezentācijas
      Sensoro spēju attīstīšana matemātisko pamatpriekšstatu veidošana, matemātika - integrētā pieeja  Konsultācija  Rīgas pirmsskolas izglītības.
Advertisements

Skolas simbolika 10.a klases projekts 2011./2012. m.g.
Lasīšanas prasmju pilnveide
“Rītausmas reidi”.
Eiropas Sociālā fonda projekts „Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide” Vienošanās Nr.2010/0096/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001.
Aktualitātes bērnu tiesību aizsardzības jautājumos
Demonstrējumi dārzkopībā g.
Prezentācijas transkripts:

Erasmus+ projektā Nr. 2014-1-LV01-KA102-000210, „Saldus Profesionālās vidusskolas audzēkņu ERASMUS+ mobilitāte 2015.gadā”, mēs izglītības programmas «Datorsistēmas» audzēkņi Arturs Jānis Kristapurs, Reinhards Pauls Vācis, Niks Baraus un Artūrs Vjaters no 23. marta līdz 21. aprīlim 2015. gadā, bijām praksē Maltā. Uzņemošā puse Maltas koledža, Malta College of Arts, Science and Technology (MCAST), nodrošināja mūs ar labām prakses vietām informāciju un komunikāciju tehnoloģiju firmā Ascent Software. Mūsu galvenie uzdevumi praksē bija ņemti no mūsu kvalifikācijas prakses uzdevumiem Latvijā. Projektā mēs ieguvām jaunas prasmes, iemaņas un kompetences specialitātē, kas veicināja mūsu personīgo izaugsmi. Skolā iegūto teoriju un iemaņas praktiskajās mācībās vajadzēja pierādīt darbā Maltā, kas mūsuprāt labi izdevās. Ieguvām starptautisku pieredzi, kas sekmēs konkurētspēju darba tirgū, tai skaitā arī Eiropā. Projekts uzlaboja mūs svešvalodas prasmes un spēju komunicēt. Mobilitātes noslēgumā uzņemoša puse izsniedza Europass Mobility dokumentu, kas apliecināja mūsu jaunās prasmes un iemaņas.

PRAKSE MALTĀ no 23.03.2015. – 22.04.2015.

Izlidojot no Rīgas Niks Baraus, Artūrs Kristapurs, Reinhards Vācis

Lidostā Vīnē kopā ar celtniekiem un pavadošajiem skolotājiem

ASCENT Software Artūrs Kristapurs pie uzņēmuma ASCENT Software pilsētā Luqa, pirmajā prakses dienā.

Prakses vieta uzņēmumā Ascent software Strādājot ar logo izveidi Photoshop Niks uzstādot operētājsistēmu datoriem

Arturs un Niks labojot datorus uzņēmumā Ascent Software

Dzīves vietā, studentu viesnīcā Lija Bildē: Raimonds, Andris, Niks, Artūrs

Brīvais laiks pie viesnīcas baseinā

Apskates objekti Valletā un Birkirkarā

Apskates objekti pie salas Gozo Braucot uz Gozo

Atpūta brīvdienās