SMILTENES NOVADA DOMES PIEREDZE

Slides:



Advertisements
Līdzīgas prezentācijas
      Sensoro spēju attīstīšana matemātisko pamatpriekšstatu veidošana, matemātika - integrētā pieeja  Konsultācija  Rīgas pirmsskolas izglītības.
Advertisements

Skolas simbolika 10.a klases projekts 2011./2012. m.g.
Lasīšanas prasmju pilnveide
“Rītausmas reidi”.
Eiropas Sociālā fonda projekts „Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide” Vienošanās Nr.2010/0096/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001.
Aktualitātes bērnu tiesību aizsardzības jautājumos
Demonstrējumi dārzkopībā g.
Prezentācijas transkripts:

SAVE@WORK SMILTENES NOVADA DOMES PIEREDZE 20.04.2017. Līdzfinansē Eiropas Savienības programma “Apvārsnis 2020”

Dārza ielas 11 Pils iela 2 Dārza iela 3 NO SMILTENES PAŠVALDĪBAS PIEDALĪJĀS Dārza ielas 11 Pils iela 2 Dārza iela 3

KĀ MĒS TAUPĪJĀM MAINOT PARADUMUS Elektrība Siltums noregulējot kopējā ēkas siltummezglā brīvdienu un nakts režīmu; regulējot radiatoru kabinetā un koplietošanas telpās atbilstoši nepieciešamībai; efektīvi vēdinot telpas; noregulējot minimālu temperatūru telpās, kurās darbinieki ir prombūtnē. u.c. energoefektīvas darbības. izslēdzot nevajadzīgās iekārtas; izslēdzot aiz sevis apgaismojumu; nomainot energoefektīvas spuldzes; izmantot dabīgo apgaismojumu kad un kur vien iespējams; ievērojot datortehnikas energoefektīvu lietošanu; u.c. energoefektīvas darbības.

REZULTĀTI

Izmaksu ietaupījums KOPĀ: 24 110 EUR elektrība - 12,3 tūkst. EUR un siltums – 11,7 tūkst. EUR

Mēs ietaupījām daudz, taču rezerves vēl palika ievērojamas! PĀDROMAS UN SECINĀJUMI Mēs ietaupījām daudz, taču rezerves vēl palika ievērojamas!

svarīgi, ja vadība iesaistās, atbalsta un motivē. PĀRDOMAS PAR SĀKOTNĒJĀM ATZIŅĀM darbinieki labprāt iesaistās aktivitātēs, bet tām ir jābūt atraktīvām un motivējošām; enerģijas samazinājumu darba vietā var panākt, ja tas kļūst par visu kopīgo mērķi; svarīgi, ja vadība iesaistās, atbalsta un motivē.

«Tā nav nekāda energotaupīšana, tā ir riktīga ņemšanās» deputāts Aigars Veldre 

Paldies par uzklausīšanu!