Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās

Slides:



Advertisements
Līdzīgas prezentācijas
      Sensoro spēju attīstīšana matemātisko pamatpriekšstatu veidošana, matemātika - integrētā pieeja  Konsultācija  Rīgas pirmsskolas izglītības.
Advertisements

Skolas simbolika 10.a klases projekts 2011./2012. m.g.
Lasīšanas prasmju pilnveide
“Rītausmas reidi”.
Eiropas Sociālā fonda projekts „Inovatīva un praksē balstīta pedagogu izglītības ieguve un mentoru profesionālā pilnveide” Vienošanās Nr.2010/0096/1DP/ /09/IPIA/VIAA/001.
Aktualitātes bērnu tiesību aizsardzības jautājumos
Demonstrējumi dārzkopībā g.
Prezentācijas transkripts:

Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās 22.11.2018 Budžeta plānošanas dokumentu saskaņošana plūsmās Alla Seļakova G-VEDIS konsultantu komandas vadītāja, projektu vadītāja 22.11.2018.

Galvenā būtība Tāmju elektroniskās saskaņošanas process, no tāmes izveidotāja līdz apstiprinātājam, saglabājot saskaņošanas vēsturi - precizēšanu, noraidīšanu, apstiprināšanu ar datumiem un komentāriem.

Galvenais nosacījumi Lietojumprogrammas KADRI «aktīva» izmantošana. Plūsmu dalībnieki, to amati, aizvietotāji utt. tiek paņemti automātiski no KADRI programmas.

Būtība Tāmju saskaņošanas process, saglabājot vēsturi (precizēšana, noraidīšana ar komentāriem); Vairāku atbildīgo definēšana, nosakot secību; Automātiskie paziņojumi (e-pasti), kad dokuments ir pieejams saskaņošanai; Saskaņošanas darbības saglabājas pie katras tāmes, tās iespējams izdrukāt, saglabāt pdf; Iespēja tāmes sūtīt apstiprināšanai kā ierobežotas pieejamības dokumentu.

Plūsmu varianti Visai pašvaldībai; 22.11.2018 Plūsmu varianti Visai pašvaldībai; Administratīvai struktūrvienībai – budžeta koka iestādei; Tāmei-uzskaites dimensijai. Definējot plūsmas, sistēma ņem vērā prioritātes: Ja plūsma definēta budžeta koka (pašvaldības) augstākajam līmenim, tā attiecas uz visām pašvaldības tāmēm; Ja plūsma definēta budžeta koka iestādei, tā attiecas uz visām šīs iestādes tāmēm, bet uz pārējām pašvaldības tāmēm attiecas augstākā līmeņa plūsma; Ja plūsma definēta konkrētai tāmei, tā attiecas tikai uz šo tāmi. Uz pārējām tāmēm attiecas 2 iepriekšējie punkti.

Demonstrācija Plūsmas definēšana budžeta koka iestādei:

Demonstrācija Plūsmas definēšana tāmei-uzskaites dimensijai – ieejot konkrētajā uzskates dimensijā, norāda saskaņotājus konkrētai tāmei:

Demonstrācija - Saskaņošanas process Plūsmas dalībnieks saņems paziņojuma e-pastu; Plūsmas dalībnieks ielogosies www.visvaris.lv

Demonstrācija - Saskaņošanas process Plūsmas dalībnieks redzēs tos dokumentus, ar kuriem viņam jāveic darbības:

Demonstrācija - Saskaņošanas process Katrai tāmei veidosies saskaņošanas process, ar komentāriem: Pēc saskaņošanas pabeigšanas, katrai tāmei saglabāsies saskaņošanas informācija, ar iespēju to izdrukāt, saglabāt pdf:

Nosacījumi izmantošanai Padomāt par LIETVARIS; Lietojumprogramma KADRI ar savlaicīgi aktualizējamo informāciju; Vēlreiz iepazīties ar BUDZIS Palīdzības sadaļām «Parakstīšanas plāna definēšana», «Tāmju apstiprināšana plūsmās»; Plūsmu dalībniekiem uz tiesību iesnieguma pamata tiks pievienotas tiesības “KAVIS WEB plūsmas”: Rūpīgi izdomāt ar kuru datumu sākt; Plānu definēšana; Lietotāju apmācības.

Lai sāktu izmantot Vēlreiz padomāt par LIETVARIS  Pieprasījums uz e-pastu Alla.Selakova@zzdats.lv Jāņem vērā – pieslēgšana notiks rindas kārtībā!

Paldies par uzmanību! Jautājumi ?