Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Deju šovs «AR RITMU KABATĀ»

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Deju šovs «AR RITMU KABATĀ»"— Prezentācijas transkripts:

1 Deju šovs «AR RITMU KABATĀ»
Iniciatīvas autors: Reinis Deksnis

2 Deju šovs «Ar ritmu kabatā»

3 Iniciatīvas mērķis Veicināt Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu jauniešu radošo pašiniciatīvu un aktīvu līdzdalību jauniešiem draudzīgas vides veidošanā.

4 Iniciatīvas uzdevumi Attīstīt un pilnveidot jauniešu radošās idejas, spējas un talantus. Paplašināt saturīga brīvā laika pavadīšanas iespējas jauniešiem. Rosināt jauniešus pašus veidot deju oriģinālhoreogrāfijas. Veicināt dejas attīstību mūsdienīgā virzienā. Pilnveidot tradīciju pilsētas mērogā, organizējot deju šovu.

5

6 Iniciatīva - skaitļos Dalībnieku skaits- aptuveni 120 skolēni
Tika prezentētas 8 dažādu žanru dejas saistībā ar tēmu «Ar ritmu kabatā»

7

8 Izvirzītie secinājumi
Deju šova «Ar ritmu kabatā» dalībnieku un apmeklētāju skaits ar katru gadu palielinās. Pasākuma formāts, ideja, saturs jauniešus ieinteresēja un viņu uzmanību noturēja. Dalībnieki bija aktīvi, atsaucīgi un piedalījās ar savām jaunrades dejām, kuras tika sagatavotas kā uzvedumi.

9 Izvirzītie secinājumi
Jaunieši ar lielu interesi noskatījās deju uzvedumus, dalījās savās atziņās, novērojumos un izteica vēlmi, ka tā varētu būt jauka tradīcija arī turpmāk. Būtiska nozīme ir iniciatīvas reklāmai, tādēļ svarīgi bija uzturēt, daudzināt un popularizēt jauniešiem savu ideju.

10 Paldies sakām Ziedu salonam «Crystal Rose» «Ausmeņa Kebabs»
Boulinga centram «Joker» Koka dāvanu, suvenīru un interjera priekšmetu zīmolam «Adoor» Rēzeknes Augstskolai

11 Paldies sakām Par iespēju iesaistīties, piedalīties, vadīt, virzīt savu ideju īstenošanu! Par iespēju piedalīties jauniešu iniciatīvu konkursā! Paldies par uzmanību!


Lejuplādēt ppt "Deju šovs «AR RITMU KABATĀ»"

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma