Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Liepājas Diakonijas centrs

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Liepājas Diakonijas centrs"— Prezentācijas transkripts:

1 Liepājas Diakonijas centrs
Projekta nosaukums Sociālās rehabilitācijas programmu izstrāde un ieviešana Liepājas Diakonijas centrā

2 Projekta mērķa grupa Personas ar funkcionāliem traucējumiem, pensijas un pirmspensijas vecuma personas (kopā 76). Mērķa grupa 76 personas: 16 personas ratiņkrēslos, 20 personas ar dažāda veida funkcionāliem traucējumiem, 40 pensijas un pirmspensijas vecuma personas.

3 Projekta mērķis Izstrādāt un ieviest sociālās rehabilitācijas programmas personām ar funkcionāliem traucējumiem, pensijas un pirmspensijas vecuma personām, lai pilnveidotu šo personu sociālās funkcionēšanas spējas, nodrošinātu lietderīgu brīvā laika pavadīšanu, veicinātu integrāciju sabiedrībā un iekļaušanos darba tirgū.

4 Projekta aktivitātes Materiāli tehniskās bāzes nodrošinājums.
Mērķa grupas atlase un iesaistīšana (sadarbībā ar Liepājas pilsētas Sociālo dienestu) Sociālo rehabilitācijas programmu izstrāde. Sociālo rehabilitācijas programmu īstenošana. Informācijas un publicitātes pasākumi. Projekta administratīvā vadība.

5 Projekta rezultāti Izstrādātas un īstenotas 10 sociālās rehabilitācijas programmas. Pakalpojumus saņēmušas 76 personas. Īstenoti informācijas un publicitātes pasākumi. Par pašnodarbinātiem kļuvušas 10 personas.


Lejuplādēt ppt "Liepājas Diakonijas centrs"

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma