Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai"— Prezentācijas transkripts:

1 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring

2 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring – tā ir vismodernāko tehnoloģiju dzeramā ūdens attīrīšanas sistēma. Zinātniekiem tās izstrādē bija nepieciešami gandrīz 20 gadi.

3 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring ražo Tev un Tavai ģimenei TĪRU un DZIDRU dzeramo ūdeni !!!

4 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring - saņemti 3 NSF International sertifikāti par kvalitātes standartiem NSF/ANSI 42,53 un 55. eSpring efektīvi attīra ūdeni no vairāk kā 140 dažādu kaitīgo piemaisījumu, atstājot tajā tikai minerālvielas. eSpring iznīcina 99,9% kaitīgo mikroorganismu, kas atrodas ūdenī.

5 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring gadā saņemta balva kategorijā SuperBrands, kas balstīta uz patērētāju balsojumu. eSpring , 2007.,2008. un 2009.gados saņemtas balvas kategorijā - Uzticams Zīmols.

6 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring ar 1 Filtru attīra 5000 litrus ūdens, kas paredzēti dzeršanai un pārtikas gatavošanai. Filtrs ūdens attīrīšanas sistēmā ir maināms.

7 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
Ģimenē ar 4 cilvēkiem dienā vidēji izmanto litrus ūdens dzeršanai un pārtikas pagatavošanai, kas gada ietvaros sastāda litrus tīra ūdens. Pērkot ūdeni 1,5 litru plastmasas pudelēs, būtu nepieciešams iegādāties pudeles. Ja 1 pudele 1,5 litri ūdens maksā 0,48 LVL, tad gada laikā ģimene iztērētu LVL.

8 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
Ja 1,5 litru plastmasas pudeles augstums ir 0,3m, tad saliekot tās vienu uz otras, sanāktu tornis 750m augstumā. No plastmasas pudelēm uzkrājas atkritumi, kas rezultātā piesārņo apkārtējo vidi. Izmantojot eSpring ūdens attīrīšanas sistēmu, nebūs atkritumu un tiks saudzēta apkārtējā vide.

9 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
eSpring maksā 750 LVL un attīra 5000 litrus ūdens. Pirmajā gadā no iegādātās eSpring sistēmas 1 litrs tīra ūdens izmaksās 0,15 LVL. 1,5 litru ūdens plastmasas pudelē maksā 0,48 LVL vai 0,32 LVL litrā.

10 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
Turpmāk eSpring sistēmai nepieciešams nomainīt tikai filtru, kas maksā 150 LVL un atkal tiek iegūts 5000 litru tīra ūdens. Tagad eSpring 1 litrs tīra ūdens izmaksā 0,03 LVL! 1,5 litru ūdens plastmasas pudelē maksā 0,48 LVL vai 0,32 LVL litrā

11 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
Katrs cilvēks, kurš kaut nedaudz prot rēķināt, saprot, ka eSpring ietaupīs ļoti daudz naudas. Papildus tam tiks iegūts augstas kvalitātes tīrs dzeramais ūdens un netiks uzkrāta plastmasas tara.

12 Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai
TAVA ĢIMENE IR PELNĪJUSI PAŠU LABĀKO. TU ESI PELNĪJIS PAŠU LABĀKO. DZER TĪRU, DZIDRU UN VESELĪGU ŪDENI! eSpring


Lejuplādēt ppt "Ūdens attīrīšanas sistēma dzeramā ūdens attīrīšanai"

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma