Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Notiek prezentācijas ielādēšana. Lūdzu uzgaidiet

Iesniegumu iesniegšanas termiņu uzraudzība – labs instruments projektu ieviešanas disciplīnai, risku pārvaldībai un reālistiskākai resursu un procesu plūsmu.

Līdzīgas prezentācijas


Prezentācija par tēmu: "Iesniegumu iesniegšanas termiņu uzraudzība – labs instruments projektu ieviešanas disciplīnai, risku pārvaldībai un reālistiskākai resursu un procesu plūsmu."— Prezentācijas transkripts:

1 Iesniegumu iesniegšanas termiņu uzraudzība – labs instruments projektu ieviešanas disciplīnai, risku pārvaldībai un reālistiskākai resursu un procesu plūsmu plānošanai. Neiesniegto projektu īpatsvars nebūtisks

2 Maksājumu pieprasījumu plānu kvalitāte ir uzlabojusies ieviesto disciplīnas pasākumu rezultātā gada plāna neizpildes virs 25 %, 32 projektos (-5,8 milj. euro.) no kuriem 12 projektos ir izņēmuma gadījumi, 9 projektos (- 2,5 milj. euro) iesniegšanas termiņš pārsniegts nebūtiski un rosinās nepiemērot disciplīnu un 11 projektos (- 1,1 milj. euro) tiek vērtēts par disciplīnas piemērošanu, kuras šobrīd ir 0,6 milj. euro (ES fondu daļa). Maksājumu pieprasījumu izpilde līdz milj. euro (projektu skaits) Faktiskā izpilde


Lejuplādēt ppt "Iesniegumu iesniegšanas termiņu uzraudzība – labs instruments projektu ieviešanas disciplīnai, risku pārvaldībai un reālistiskākai resursu un procesu plūsmu."

Līdzīgas prezentācijas


Google reklāma